Fesd újra Van Gogh (teljes film)



Fesd újra, Van Gogh!
(Starry Night)

Fesd újra, Van Gogh!

színes, angol-amerikai vígjáték, 98 perc, 1999 (12)

rendezo: Paul Davids
forgatókönyvíró: Paul Davids
operator: David W. Smith
zene: Brad

source

33 thoughts on “Fesd újra Van Gogh (teljes film)”

  1. Az ötlet jó! Engem inkább az foglalkoztat, hogy ha lett volna pénze festékekre milyen gyönyörűséges színeket választott volna a képeihez, ha a nincstelenség nem lökte volna egyre mélyebbre a lelkét és az egészségét, milyen képekkel ajándékozhatta volna meg egy hosszú élet alatt a világot? Mert a leginspirálóbb, ha van mit enni, ha van mivel fűteni, ha meg tudod venni a festékeket, a vásznat és az ecseteket. Igen, átfestené a képeit, biztos vagyok benne és akkor olyat látnánk, amit nem is sejthetünk! A film zenéje szép és igaz.

    Reply
  2. Nagyon szépen köszönöm a feltöltést, nagyszerű film! Segítséget kérnék!!! Esetleg valaki meg tudná írni a bevezető zene előadója címe. csak annyit találtam Brad. Hálásan köszönöm a segítséget!

    Reply
  3. Az egyik legkedvesebb festőm Vincent van Gogh. Természetesen megvettem az albumát. Imádom a stílusát, az ecsetkezelését- Nincs még egy hasonló a földön. Boldogan néztem ezt a romantikus filmet.
    Elhittem, hogy feltámadt. Remélem még látom .KÖSZÖNÖM.
    Nem csak albumban láttam van Gogh-képet, élőben is, hála a
    Jóistennek

    Reply
  4. Örülök a filmnek nagyon, nagy rajongója vagyok Van Gogh művészetének. Szinesztéziával zenét írok festményekről, többek köz Van Goghról is – nagyon inspiráló! Köszönöm a feltöltést.

    Reply
  5. Örülök, hogy véletlenül rátaláltam erre a filmre. Tettszett. Biztos sokunkban felmerült már, hogy milyen kár, hogy a szegény, el nem ismert művészek nem láthatják milyen sikerük lett haláluk után. Most egy kicsi varázslattal megkaptuk… Nagyon szeretem Van Gogh-ot.. Köszönöm a feltöltést.

    Reply
  6. A zseniális festőművész, Vincent Van Gogh a halála után éppen egy évszázaddal visszatér közénk, Los Angeles forgatagába ebben a romantikus vígjátékban! Van Gogh, akinek életében csak egyetlenegy képet sikerült eladnia, döbbenten értesül róla, hogy mára, mint az egyik legnagyszerűbb festőt tartják őt számon, s az alkotásai hatalmas összeget érnek. Természetesen senki sem hisz neki, mindannyian csalónak és nevetségesnek tartják, mígnem Van Gogh megismerkedik egy tehetséges és gyönyörű művészhallgatóval, Kathy-vel. A lány nemcsak, hogy elhiszi a férfi szavait, de inspirálja őt, ezért Van Gogh újra festeni kezd.

    Reply

Leave a Comment