Vincent Van Gogh Aramıza Dönseydi… Altyazılı



Vincent Van Gogh, maddi sıkıntılarla dolu yaşamında yalnızca bir eserini satabilmiş ve sanatı insanlar tarafından anlaşılmamıştır.

Bugün resimleri en pahalı ve en tanınmış eserler arasında bulunan Vincent, aramıza dönse ve kendi sergisini gözleriyle görebilseydi neler hissederdi?
Not: Video Facebook Tezgahçılar sayfasından alınmıştır.
Not 2: Bu kısın Dr Who dizisnin 5. Sezon 10. Bölümünde geçmektedir.

source

20 thoughts on “Vincent Van Gogh Aramıza Dönseydi… Altyazılı”

  1. İlk yaptığım tuallerden biriydi van gogh sarı evi. O kadar mutluydum ki başlayacağım zaman. Yapmaya başladığım zaman şaşırmıştım. Çünkü fırça darbelerinin vıruşlarından bile anlayabiliyordum hüzünlü bir insan olduğunu, onun zor bir hayat geçirdiğini. Tual bitti. Ama benim ona karşı sevgim asla bitmeyecek.

    Reply
  2. Cok yapay geldi bana bu sahne. Van Gogh deli biri yani farkli ve anormal dusuncelerle beyni dolu ve dunya algilayisi anormal olan biri. Boyle bir durumda aklimda kendini yerden yere atip cildiracagi beliriyor.

    Reply
  3. Van Gogh'un eserleri beni büyülüyor. Büyük bir heyecan uyandırıyor içimde. Zaman makinesi icat edilmiş olsaydı Gogh' u görmek isterdim. Tablolarını yaparken onu izlemeyi ve o sırada aklından geçenleri bilmeyi çok isterdim.

    Reply
  4. Oğuz ATAY diyor ; Beni hemen anlamalısın, çünkü ben kitap değilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, yaşarken anlaşılmaya mecburum. Aklima bu geldi .

    Reply
  5. Oğlum ya dönüp dolaşıp bunu izliyorum ve gereksiz bir şekilde her seferinde ağlıyorum Vincent en sevdiğim ressamdır ve ciddi anlamda çok seviyorum aramızda bir bağ var sanki

    Reply

Leave a Comment